Ce este Bridge-Jumper?

Category: Game

Game Info: Ce este Bridge-Jumper?

Bridge-Jumper este termenul de argou care se referă la o persoană căreia îi place să plaseze un pariu pe o sumă mare de bani. Acest lucru se face de obicei, plasarea unui pariu pe un singur cal în timpul curselor de cai. Acest termen are, de asemenea, o implicație că există o posibilitate de a pierde, astfel încât jucătorul poate rula doar și sari de pe la cel mai apropiat pod, dacă se întâmplă. Bridge-jumpers poate plasa un pariu la fel de mare ca sute de mii.

Bridge-Jumper explicat

Un Bridge-Jumper se poate întâmpla pe orice pistă, dar este un eveniment rar să se întâmple. Fiecare jucător știe că jocul de curse devine deja un „Bridge-Jumper eveniment.” ? Acest lucru se întâmplă atunci când banii pariați pleacă de la standard, și apoi crește instantaneu în nivelurile superioare. Acest proces de pariere se face pe un eveniment de curse de șase cai atunci când jucătorul vede că există un concurent care iese în evidență și se crede că este inclus în primele trei, care este atunci când pariul începe să crească.

În timp ce suma de pariat poate diferi, ești deja un Bridge-Jumper când pariezi o sumă mai mare de $100.000. Oricine și-ar putea imagina scenariul devastator când calul lui Bridge-Jumper nu ajunge în primele trei. Aceasta este într-adevăr o lovitură financiară supărătoare.

Din moment ce calul lui Bridge-Jumper nu a ajuns în vârf, marea lor pierdere va fi o mare răsplată pentru calul altui parior. Dacă se întâmplă, nu se poate opri oamenii de la teasing parior pierde pentru a găsi cel mai apropiat pod și sari de acolo pentru a pune capăt mizeriei în care sunt din cauza pierderii lor. Este o glumă, desigur, și este de până la acea persoană dacă el va lua în serios (sperăm că nu va!).

Pentru a evita intrarea în această stare de mizerie, oamenii ar tinde să aplice o strategie avansată. Unii ar fi apoi caută ajutor sau sugestii de la social media pentru o victorie sigur. Unii ar face, de asemenea, cercetări suplimentare înainte de a plasa o sumă mare pe pariul lor.

Show-piscine pentru curse de cai evenimente au o așa-numita plată obligatorie. Aceasta înseamnă că, în ciuda faptului că cotele reale sunt mici dacă ai succes la pariul tău, ești eligibil să primești un mic profit din pariul plasat. Dar dacă cotele te-au făcut „Minus Pool”, atunci ești într-adevăr un parior norocos. Câștigurile pe care un Bridge-Jumper le va primi vor fi mai mari în comparație cu banii de la pachet pe care îi va avea pista.

Rachete de buzunar explicat

Când începeți o mână în Texas Hold Em, un dealer vă va oferi două cărți, care sunt împărțite cu fața în jos, și cunoscut sub numele de buzunar. Aceste cărți sunt cele pe care le ascunzi de adversarii tăi de la masă, astfel încât să le poți folosi împreună cu cartea comunității, pentru a-ți întări și mai mult mâna. Deci, atunci când vi se dă o pereche de 2 Ași ca cărți hole, aceste cărți sunt cunoscute ca o „rachetă de buzunar”.

Jucătorii adoptă acest termen deoarece un As are cel mai înalt rang al cărților din Texas Hold Em pokeri säännöt. Jucătorii cu „rachete de buzunar” au o superioară au peste adversarii lor. Adevărul să fie spus, dacă aveți un As plus o altă carte ca cărți hole, cu siguranță va avea mâna de sus peste adversarii tăi.

Este un avantaj clar să dețină o „rachetă de buzunar”. De exemplu, dacă ajungi să ai o mână plină de ași, ceea ce apare atunci când cărțile comune includ un As și o altă pereche. Apoi, „racheta de buzunar” poate avea ca rezultat „Așii plini de șeptari”, adică trei Ași și o pereche de șeptari.

„Rachetele de buzunar” pot avea, de asemenea, „Ași peste mână”, adică atunci când cărțile comune prezintă o altă pereche de cărți. Astfel, veți obține două perechi; „racheta de buzunar” și un alt duo; Ași peste șapte, de exemplu. În caz contrar, puteți câștiga cu ușurință jocul pur și simplu cu „racheta de buzunar”, care este, prin deținerea o pereche cu cea mai mare valoare în Texas Hold Em Poker, dacă este posibil. Deși nu este de multe ori pe care le va câștiga cu „rachete de buzunar”, veți obține în continuare mâna de sus cu astfel de cărți.

How to Play:

All right reserved © Pacanele .net - Google Adsense Privacy Policy