Vinn på Slots med en Slot Strategi!

Några knep kan hjälpa dig att vinna när det kommer till slots.

De flesta online slots spelas med mynt, som kan ändras i värde och antal beroende på hur mycket du vill satsa.

Om du till exempel vill satsa €1 varje snurr, kan du välja ett myntvärde på €1 och spela med ett mynt, ett myntvärde på €0,50 och spela med två mynt, eller ett myntvärde på €0,20 och spela med fem mynt.

Vi rekommenderar att spela med det maximala antalet mynt när det är möjligt, så i fallet ovan är det bättre att spela med fem mynt värda 0,20 € istället för ett mynt värt 1 €. Eftersom vissa maskiner betalar ut mer när det maximala antalet mynt används är detta fallet.

Andra slots har ett linjeinsatsbelopp. I alla fall förespråkar vi att spela hela rader och sänka myntvärdet vid behov; inget är mer försvårande än att se en stor vinst på en rad du inte spelar!

Variationer på spelautomater

  • Slotmaskiner finns i olika utföranden och storlekar, och många onlinekasinon erbjuder hundratals att välja mellan.
  • De mest grundläggande innehåller bara ett fåtal vinstlinjer och inga riktiga spelaralternativ; det är helt enkelt ett fall av att trycka på startknappen och be.
  • De flesta har mellan 30 och 50 vinstlinjer och en eller två specialfunktioner som kan utlösas genom att få tre eller fler av en viss symbol eller slumpmässigt.
  • En 1-vinst linje slot utan krusiduller visas nedan som ett exempel på en av de mest grundläggande.

Detta var populärt när spelautomater först kom ut, men nuförtiden föredrar de flesta spelare spel med fler vinstlinjer och funktioner eftersom de tror att de får mer värde och nöje för pengarna.
Vinn på alla sätt är slots ett nyare tillskott till spelvärlden. Det finns inga vinstlinjer i dessa spel, men vilken kombination av symboler som helst på de tre första eller fler hjulen vinner. Det finns 243 chanser att lyckas i en typisk tre-av-fem-slot som denna. Spelare älskar dessa, speciellt spel som Thunderstruck 2 (bilden nedan), som har en funktion som kommer ihåg dig nästa gång du loggar in.

Fördelen är att du får den lägsta funktionen de första fem gångerna du vinner den. Du kan välja mellan två delar efter att ha kvalificerat dig fem gånger, tre efter att ha kvalificerat dig tio gånger och fyra efter att ha kvalificerat dig femton gånger, var och en med olika antal gratissnurr och tillagda extrafunktioner.

Kom ihåg att om du når en specifik nivå på en funktion medan du spelar på samma sida, nästa gång du loggar in och spelar, kommer den att komma ihåg dig och erbjuda dig lämpliga funktioner när du kvalificerar dig.

Medan de flesta maskiner endast betalar från vänster till höger, betalar ett fåtal från höger till vänster för att öka spänningen och vinstlinjerna.

Detta ger dig en chans att vinna på varje snurr, även om de tre första hjulen är tomma. Vänligen kom ihåg att även om det inte kommer att öka dina vinstchanser i det långa loppet eftersom utbetalningsprocenten förblir densamma, kommer det att ge dig några fler chanser att förlänga din speltid.

All right reserved © Pacanele .net - Google Adsense Privacy Policy