Tropic Reels

Category: Jocuri

Game Info: Tropic Reels

Tropic Reels este un joc Video Slots cu mai multe invartiri. Scopul jocului Tropic Reels este de a realiza o combinatie castigatoare de simboluri prin invartirea tamburilor. Cu cat este mai buna combinatia de simboluri, cu atat este mai mare castigul.
Alegeti valoarea monedelor pe care doriti sa le mizati in fiecare runda, apasand butoanele ‘+’ si ‘-’.
Apasati butonul ‘Bet One’ sau ‘Bet Max’ pentru a selecta numarul de monede pe care doriti sa le mizati. La fiecare apasare a butonului ‘Bet One’ se adauga inca o moneda la miza. Prin apasarea butonului ‘Bet Max’ se mareste suma mizata la maximum – adica 5 monede (sau mai putine, daca nu aveti fonduri suficiente) – si se invart automat tamburii. Nu uitati ca miza totala este de trei ori mai mare decat miza pe o linie. In partea stanga a tamburilor puteti vedea creditul ramas, sumele mizate si suma castigata.
Apasati butonul ‘Invarte’ (daca nu ati apasat butonul ‘Bet Max’) pentru a invarti tamburii.
Dupa ce tamburii se opresc, selectati tamburii pe care doriti sa ii retineti, apasand butoanele “Tine” de sub acestia sau apasand pe tamburi. Apasati din nou butonul ‘Invarte’, pentru a invarti tamburii pe care nu i-ati retinut.
Daca oricare dintre randuri arata o combinatie castigatoare dupa oprirea tamburilor, castigati conform tabelului de castiguri. Daca doriti sa vizualizati acest tabel, apasati butonul Tabel de plati. Apasati butonul din nou pentru a va intoarce la joc.

How to Play:

Tags: , , , , , , , , , , , ,

All right reserved © Pacanele .net - Google Adsense Privacy Policy