Ruletti – lumoava mahdollisuuksien peli

Category: Jocuri

Game Info: Ruletti – lumoava mahdollisuuksien peli

Ruletti on uhkapeli, joka on kiehtonut pelaajia sen syntymisestä lähtien. Peli on nimetty ranskalaisen sanan mukaan, mikä tarkoittaa “ pieni pyörä ”. Rulettilaitteen keksineen ranskalaisen tiedemiehen Blaise Pascalin sanotaan kiehtovan ikuisen liikkeen laitteesta. Ensimmäinen versio ruletista nähtiin 1600-luvulla.

Tästä pelistä tuli erittäin suosittu Pariisissa, ja vuonna 1842 Francois ja Louis Blanc keksivät rulettipyörän yhdellä ‘0’ -merkillä parempana talon etuna.

Tuona ajanjaksona Ranska julisti uhkapelaamisen laittomaksi, joten peli otettiin käyttöön Saksassa, jossa se houkutteli alusta alkaen ihmisiä. Peli tuotiin takaisin Ranskaan Monacon prinssi Charles III: lle, ja niin tuli Monte Carlon lomakeskus, ylellinen ja kuuluisa paikka, joka tunnetaan ympäri maailmaa.

Kalifornian kultakuuhun aikana ruletti nousi esiin Yhdysvalloissa, jossa sitä soitettiin kaksinkertaisena 00-versiona.

Rulettia voi pelata useina versioina, ja suosituin on eurooppalainen ja amerikkalainen ruletti. Peli on itse asiassa helppo kasinopeli, ja kertoimet ovat vain onnea. Croupier heittää pallon pyörään pyörivää pyörää vastakkaiseen suuntaan. Pelaaja lyö vetoa siitä, että pallo laskeutuu värilliseen pyörätaskuun ja on numeroitu 1-37 eurooppalaisessa ruletissa ja 1-38 amerikkalaisessa ruletissa.

Ruletti pitää sisällään erilaisia ​​pelaajien käytettävissä olevia vetoja. Nämä vedot on jaettu kahteen tyyppiin, ‘sisäiset vedot’ ja ‘ulkopuoliset vedot’. Syvävedot tarkoittavat taskunumeroa, johon pelaaja panostaa, että pallo laskeutuu. Nämä ovat suoraveto, jaettu panos, katuveto, kenttäveto ja linjaveto.

Vedonlyönti ulkomailla viittaa taskuasentojen, taskujen värien eri ryhmittelyihin tai siihen, onko pallo pariton vai mihin pallo laskeutuu. Kunkin vedon todennäköisyyden perusteella tällä vedolla on erilaiset voittokertoimet, jotka yleensä lähetetään jokaiselle rulettipelille. Ulkopuoliset vedot ovat sarakevedot, kymmeniä ja jopa rahapanoksia.

Sisävedoilla on korkeammat kertoimet ja ulkopuolisilla vedoilla. Korkeamman kertoimen veto (35: 1) Suora veto – pelaaja panostaa, että pallo laskeutuu tiettyyn panokseen. Tasapaino on pienin kertoimen panos (1: 1) – pelaaja lyö vetoa, että pallo laskeutuu johonkin 18 numerosta.

Eurooppalainen ruletti

Eurooppalaisen ruletin pyörät on numeroitu 1 – 36 plus 0, joten sinulla on 37 numeroitua nettipokeri. Tämä on rulettiversio, joka tarjoaa pelaajilleen paremmat kertoimet, ja talon etu on vain 2,7%.

Amerikkalainen ruletti

Tässä peliversiossa on yksi kouru, joka vastaa 36 numeroa, sekä tasku 0 ja kaksinkertainen 00. Tämän version talon etu on 5,26%. Koska ruletti on vain yksinkertainen uhkapeli, et löydä todellista strategiaa tai järjestelmää, joka voi auttaa sinua voittamaan. Kaikkein rehellisin ja tärkein neuvoja parhaasta rulettityylistä on aina välttää amerikkalaista rulettipyörää. Sinun tulisi aina suositella etsimään aina eurooppalaisia ​​rulettipelejä, koska ne tarjoavat parhaat säännöt ja kertoimet pelaajille taloa vastaan.

Ranskalainen ruletti

Ranskalainen pyörä koostuu aikavälistä, jotka on numeroitu 0-36, ja siinä on kolmenlaisia ​​vetoja. Sisävedot, ulkopuoliset vedot ja puheluvedot. Sisävedot sisältävät yhden numeron vedot, jaetut tai kaksinkertaiset vedot, peräkkäiset kolme- tai katuvedot, nelivedot tai nelikulmaiset vedot ja kuusi- tai riviruutuvedot. Ulkopuoliset vedot muodostetaan sarakevedoista, kymmenistä vedoista ja jopa rahapanoksista. Soittopanokset sisältävät Les Voisins Du Zero, Tiers Du Cylindre, Les Orphelins ja Finales Bets -sarjat. Tämän rulettimuunnelman erityispiirre on La-osion sääntö, joka on sääntö, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden menettää vain puolet parillisen panoksen summasta, jos pallo laskeutuu nollalle tasaisella rahapanoksella.

Citește și Strategia utilizată în ruletă

How to Play:

All right reserved © Pacanele .net - Google Adsense Privacy Policy