Joacă pentru o victorie

Category: Game

Game Info: Joacă pentru o victorie

Joacă pentru bani maximi.

Pune monede, numerar sau cărți de joc pe mașină. Faceți clic pe „Pariu maxim” pentru a seta un maxim posibil. Aceasta este singura modalitate de a revendica jackpot-ul sau de a transforma roata norocului. Uită-te la indicatori și asigurați-vă că pariul este valabil de fiecare dată când joci, că toate facturile și biletele sunt acceptate.

Începe să joci.

Glisați mânerul sau faceți clic pe „rotire” pentru a începe jocul. Fiecare tip de slot are propria combinație câștigătoare pentru a câștiga jackpot-ul. Pentru a roti roata norocului, teren în „rotație” (stil vechi) sau 3 ture pe linia de plată (stil nou). Continuă să joci până îți pierzi toți banii sau ieși în față.
Ai încredere în instinctele tale. Dacă sunteți ghinionist, treceți la o altă mașină sau să ia o pauză de la joc.
Niciodată să nu pariezi pe bani pe care nu-ți permiți să-i pierzi. Nu juca pentru chirie, ipoteci, utilitati, plata masina sau alte mijloace de care aveți nevoie pentru viață. Nu utilizați carduri de credit pentru a obține bani; există recompense și interesul poate fi de aproape 50%.

Întoarce roata norocului.

Dacă aterizezi într-o „imagine de rotație”, poți roti Roata Norocului. Unele mașini au un buton special de „rotire”, în timp ce altele puteți apăsa butonul obișnuit „rotire”. Când apăsați butonul, roata mare de deasupra jocului începe să se rotească. Chiar dacă bicicleta trage pe dreapta în dolari, o păstrezi. Piesele pentru biciclete pot fi exprimate în dolari sau credite; Înmulțiți creditele cu valoarea nominală a mașinii pentru a determina profiturile. Pentru mașinile cu o valoare maximă mai mică, o sumă mai mică în dolari pe roata norocului și viceversa. Premiul principal pentru roata de noi 100 dolari versiune este de 40.000 dolari! Adună-ți câștigurile. Orice sumă câștigată mai mult de 1.200 dolari este considerat manual de la salariu; Aparatul este deblocat și clipește ușor, iar partenerul câștigă. Dacă câștigi un jackpot progresiv, îți poți lua banii ca plăți în timp sau ca sumă forfetară. Dacă luați banii într-un cont de plăți, veți pierde mai puțin impozit. Dar majoritatea experților recomandă alegerea unei sume forfetare. Chiar dacă doriți să pierdeți o sumă mare din cauza taxelor, puteți investi imediat o sumă mare de bani și să aducă totul înapoi.

Selectați o mașină cu un jackpot minim mai mic.

Diferite versiuni ale Wheel of Fortune au minime diferitepots. Unii jucători cred că jackpot-uri mai mici sunt mai ușor de învins. Deși nu este cazul, mașinile cu jackpot-uri mai mici au pariuri maxime mai mici, astfel încât să puteți adăuga bani. Rețineți că pe 25 dolari și 100 dolari role, fix gigant mail-uri nu sunt progresează. De exemplu, jocurile cu un pariu maxim mai mic au adesea un jackpot de cel puțin $200.000, în timp ce jocurile cu un pariu maxim mai mare au de obicei un jackpot de cel puțin $1.000.000…

How to Play:

All right reserved © Pacanele .net - Google Adsense Privacy Policy